Plattegrond

Adres

SVR minicamping de Klaverweide

John en Julia Ermens

Looneind 2A

5131 RK  Alphen NB

Tel.nr. 013 - 508 2998
Mobiel 06 - 2500 2402
julia@minicampingdeklaverweide.nl

Camping

Kampeerplaats
Onze minicamping telt 25 plaatsen voor caravans en campers. Ieder plaats heeft een verhard plateau voor uw voortent of luifel. Bij iedere plaats is elektriciteit en per twee caravans vindt u een tappunt met koud water. Er is bij de plaatsen geen aansluiting op de riolering.
 
Trekkerstenten
Daarnaast hebben we altijd plaats voor trekkerstenten.
 
Verhuur pipowagen
Ook hebben we zelf een pipowagen opgeknapt voor de verhuur.

Toiletgebouw
We beschikken over 1 toiletgebouw voor zowel de dames als de heren. Hier zijn 3 toiletten, 1 urinoir, 2 afwasplaatsen, 3 wastafels en 4 douches. Het gebruik van het toiletgebouw is bij de prijs inbegrepen.  Ook vindt u in het toiletgebouw een wasmachine. Gebruik hiervan  is niet bij de prijs inbegrepen.

Zeer zacht water
Een speciale installatie haalt de kalk uit het water. Op de hele camping maakt u gebruik van zeer zacht water. U hoeft hierdoor veel minder doucheschuim, shampoo, afwasmiddel of ander schoonmaakmiddel te gebruiken. Het is zeer zacht voor uw huid. Ook in uw apparaten (koffiezetapparaat, waterkoker) heeft u geen last van kalkaanslag.
 
Zonne-energie
Op onze minicamping helpt de zon een handje mee om elektriciteit op te wekken én om het water voor u op te warmen. Hiervoor hebben we zonnecollectoren op het dak van het toiletgebouw aangebracht.
 
Autovrije camping
Minicamping De Klaverweide is een autovrije camping. Uw auto mag alleen het veld op bij uw aankomst en vertrek. U kunt uw auto parkeren op de geasfalteerde parkeerplaats bij het toiletgebouw.
 
Fietsenstalling
Bij de meeste plaatsen vindt u een hek om uw fietsen stevig tegen aan te zetten. Ook kunt u uw fiets stallen in het fietsenhok tegenover de recreatieruimte.
 
Recreatieruimte
Hier vindt u spelletjes voor binnen en buiten en voor groot en klein. Ook is hier een radio, TV, een DVD speler en een koelkast waar u gebruik van kunt maken. Bij koud weer maken we de houtkachel aan.

 
 
Gratis Wifi
Bij alle kampeerplaatsen is draadloos internet te ontvangen. Wij bieden dit gratis aan.
Wij vragen u vriendelijk om géén eigen versterkers te gebruiken. Dit stoort het wifi netwerk.
 
Gescheiden afval
Wij hebben afvalcontainers voor flessenglas, papier, groente- fruit en tuinafval (GFT) en restafval. Plastic, Blik en Drankenkartons (PMD) mag in een speciale plastic zak.

Huisdieren
Huisdieren zijn van harte welkom op onze minicamping, zolang andere campinggasten geen hinder hebben van uw huisdier. Graag uw hond(en) aanlijnen en eventuele hondenpoep meteen opruimen. Let er bij het uitlaten van uw hond op dat de hond beslist niet poept in een weiland of op akkerland. Paarden en runderen kunnen erg ziek worden van het eten van gras, hooi of maïs dat resten hondenpoep bevat.

Kinderen

Voor kinderen hebben we een glijbaan en een traptraktor of skelter te leen.

Broodservice
Zin in vers gebakken brood of broodjes? Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u bij ons brood bestellen van de plaatselijke warme bakker Hans Vermeer.  Voor 5,00 euro per persoon maken wij een volledig verzorgd ontbijt voor u.

Supermarkt
De dichtstbijzijnde supermarkt is de Plusmarkt in Alphen. Dit is 2,5 kilometer van de minicamping. In de Plusmarkt is ook een pinautomaat aanwezig. 
 
IJscoman
Regelmatig komt de ijscoman de camping oprijden met heerlijk schepijs en handijsjes.
 
Activiteiten en evenementen
In het toiletgebouw vindt u allerlei informatie over de omgeving, activiteiten en evenementen. Ook hangt er een kaart met wandelknooppunten en fietsknooppunten.

Veldbloemen en bijenhotel
Op het akkerland rondom de camping hebben we een wandelpad aangelegd naast een veldbloemenrand, waar u een kleine wandeling kunt maken. Ook vindt u hier ons bijenhotel.

Aankomst en vertrek
Aankomst na 12.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Andere aankomst- en vertrektijden zijn alleen mogelijk in overleg met ons.

Betalen
Betalen voor uw vertrek kan contant of via internetbankieren; u kunt bij ons niet pinnen.

 
 
Wij wensen u een aangenaam verblijf toe.